Website de radio. Script radio online. Website builder cu facilitati de radio online.
NU aveti website pentru postul dv. Postul dv. de radio va fi aprobat DOAR daca comandati un website de radio. Cititi pe aceasta pagina oferta completa!

Website de Radio Online. Script de Radio.

Am inaugurat un nou serviciu pentru cei care vor sa aiba un script si website pentru un post de radio online, script de tip "website builder". Scriptul este realizat de la zero si adaptat unui site de genul "Radio online"

Ce inseamna asta?
- Nu trebuie sa ai cunostiinte de programare pentru a-ti construi singur un site de radio. Din zona de administrare iti setezi cu usurinta toate detaliile siteului
- Toate setarile siteului se fac dintr-o zona de administrare, setari descrise mai jos la "Facilitati"

 

Facilitati principale Website de Radio online:

Zona de administrare
Aveti acces la o zona de administrare complexa, de unde gestionati tot siteul dv: schimbati continutul paginilor, adaugati galerii foto, poze, aveti acces la Manager de Dedicatii online, vedeti dedicatiile primite, mesajele de contact primite, schimbati aspetul siteului (logo, imagini, cod footer etc).

Optimizare pentru Motoare de Cautare
Scriptul este facut asa incat sa fie cat mai bine optimizat pentru motoarele de cautare (in special Google). In zona de administrare puteti schimba titlul siteului, sloganul, meta title, meta description, meta keywords etc. Imaginile sunt optimizate de asemenea (resize automat atat la dimensiune cat si la calitate).

Editor complex de text
Aveti la dispozitie un editor avansat de text cu care schimbati simplu continutul anumitor pagini (pagina "Home", pagina "Despre Noi". Footerul siteului poate fi de asemenea modificat cu editorul de text (puteti adauga text, linkuri etc).

Manager de Dedicatii Online
Siteul are o pagina de unde se pot da Dedicatii Online. Vizitatorul completeaza Numele, Emailul, Localitatea, Numele celui pt care face dedicatia si mesajul. Formularul de dedicatii are protectie antispam. Toate mesajele date ca dedicatii le poti vedea din zona de administrare sub forma unui tabel. De asemenea, poti seta o dedicatie ca fiind data, aceasta aparand cu alta culoare, pentru a evidentia dedicatiile deja date pe post fata de cele nedate. De asemenea, in zona de administrare iti apare IP-ul si hostul celui care a dat dedicatia. Am facut ca totul sa fie cat mai simplu si in acelasi timp sa iti usureze munca de administrare.

Pagina de Asculta Live
Pagina de Asculta Live este creata automat cu datele adaugate de tine din zona de adminsitrare. Poti pune pana la 4 linkuri de ascultare. De exemplu daca ai 4 genuri muzicale, fiecare cu link separat, poti pune toate cele 4 linkuri impreuna cu descrierea lor, acestea aparand automat pe site la pagina "Asculta Live"

Galerii Foto
La Galeria Foto, din zona de administrare poti crea oricate Galerii foto doresti, in fiecare din aceste galerii poti adauga oricate poze doresti. Pozele le uploadezi foarte usor din calculatorul tau. Pozele au facilitatea de resize automat pentru a nu-si pierde din detalii si claritate la vizualizare. Se creaza de asemenea automat thumbnailuri ale pozelor.

Stiri si Noutati
Pe site ai o rubrica de Stiri si Noutati, pe care le adaugi din zona de administrare. Poti adauga oricate stiri doresti, avand la dispozitie un editor complex de text. Poti de asemenea adauga poza articolului, poza care are resize automat atat ca marime cat si ca dimensiuni. Poti adauga / modifica / sterge stirile foarte simplu din zona de administrare.

Formular de contact
Prin intermediul paginii de Contact, administratorul siteului poate primi mesaje personale de la orice vizitator. In zona de admijnistrare, managerul de Formulare de Contact are aceleasi facilitati ca si managerul de Dedicatii online. Toate mesajele sunt tinute in baza de date si se pot accesa din zona de administrare.

Chat de discutii
Pe prima pagina se poate instala si un cod de Chat (De exemplu XAT). Nu trebuie decat sa introduci codul HTML al chatului si acesta apare pe prima pagina.

Statistici Trafic Website
Vei avea acces la un soft complex de Statistici de unde vei vedea cati vizitatori ai pe site, de unde provin (tara, judet, oras...), ce pagini sunt accesate mai des, din ce motoae de cautrare vin vizitatorii, prin ce cuvinte cheie au ajuns pe site si alte statistici complexe (cu grafice)

Alte facilitati
Din zona de administrare poti adauga cod (text sau HTML) care sa apara in footerul siteului. Acest lucru este folositor in cazul cand vrei sa iti pui un cod de statistici (Trafic.ro, Google Analytics, WTA, etc....) dar de asemenea poti adauga un text oarecare (inclusiv linkuri).
Tot din zona de administrare iti poti schimba logo-ul siteului. Doar uploadezi imaginea logo din calculator si ea apare in header pe fiecare pagina a siteului.

Demo Website de Radio:
Demo Website: http://demoradio.dataserver.ro/
Demo Zona de Administrare: http://demoradio.dataserver.ro/admin/

Preturi:


Se plateste o singura data, perioada de functionare fiind nelimitata

Oferta pret site de radio online
Durata: Nelimitata
Pret script (ca cel din demo): 40 €
Reclama pe Radio.Netul.ro + 10 €
Creare logo site + 3 €
Instalare / configurare script gratis
Schimbare / modificare design custom de la 15 € in plus
Comunitate useri:
creare conturi useri, galerii foto useri, mesagerie intre useri, profile avansate ...
de la 60 € in plus


Pentru alte modificari / servicii suplimentare va rugam sa ne contactati.


Metode de plata:


Plata prin PayPal (in Euro) catre email: gabriel1978@gmail.com
Plata prin banca (ING sau BRD) in RON la cursul zilei

 


Pentru mai multe informatii legate de site sau metoda de plata, ne puteti contacta astfel:
Folosind formularul de Contact

pe Yahoo Messenger la ID: dataserver_ro

Ne poti da un mesaj pe Yahoo Messenger sau ne poti adauga in lista daca esti interesat de serviciile noastre.

     


Alte precizari:

Designul primit este cel pe care il puteti vedea in pagina de DEMO (puteti schimba in zona de administrare imaginea ce apare pe toate paginile, logoul, continutul text).

Oferta noastra se ofera la script si website de Radio. Oferta NU se refera la Server de Emisie a postului de Radio (trebuie sa aveti server de emisie sau sa emiteti de pe calculatorul de acasa). In script puneti seta linkurile de ascultare.

Daca doriti un Website de Radio, completati formularul de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp:


Numele dv:


Emailul dv:


Telefon de contact:


Yahoo Messenger ID:Introduceti codul de verificare afisat:
verification image, type it in the box

Puteti scrie un mesaj cu mai multe detalii, intrebari, etc: